top of page

A Teide csúcsa

A maga 3718 méteres magasságával a Teide a világ harmadik legmagasabb vulkánja. Spanyolország legmagasabb pontja. 2007 óta a világörökség része. Valóban nagy kihívást jelent feljutni a csúcsára.

Könnyű verzió:

A legkönnyebb módja a Teide meghódításának a felvonó használata, majd 650 méter gyaloglás és 180 méter emelkedő után elérjük a csúcsot. Visszafele ugyanezen az útvonalon jövünk le. Az ár tartalmazza a felvonó díját és hivatalos engedélyt a csúcsra. További részletekért írj nekünk.

Közepesen nehéz verzió:

Felvonóval megyünk fel, majd innen túrázunk a csúcsig. Megnézzük a naplementét, majd lefele fejlámpákkal jövünk vissza az autókig. 13km és majd 1400 szintkülönbség (lefele). Fantasztikus látvány a csillagokra és a Tejútrendszerre ezen a földöntúli békés tájon. Az ár tartalmazza a felvonó díját és hivatalos engedélyt a csúcsra. További részletekért írj nekünk.

Nehéz verzió:

Gyalogosan megyünk fel, és le. Téli időszakban akár nappal, nyári időszakban inkább éjjel. A napfelkelte a Teide csúcsáról egy semmihez sem fogható élmény, ugyanakkor a legnagyobb kihívás is a legtöbb ember számára. Garantáltan életed egyik meghatározó élménye ez. További részletekért írj nekünk.

Extrém lehetőségek:

Gondoltál már arra, hogy a csillagos ég alatt töltsd el az éjszakát matracon és hálózsákban? Keress bennünket és minden engedélyt és felszerelést biztosítunk a számodra, hogy részese lehess a kalandnak, hivatalos és Spanyolországban bejegyzett magyar nyelvű hegyi vezetővel. További részletekért írj nekünk.

Whatsapp: +34 667 093 958

E-mail: vulcanwalkerstenerife@gmail.com

bottom of page